22 november, 2022 kl. 19:00 - 20:00

Lær hva aksjer og fond er og hvordan du kommer i gang. Bli med på nettkurs.

Hva er aksjer? Hva er fond? Hvor starter jeg som ikke sparer i hverken aksjer eller fond enda? Eller hvordan sparer jeg enkelt i aksjer og fond? Dette er spørsmål vi skal gi deg enkle og gode svar på i denne kveldens webinar. Dette passer spesielt godt for deg som er nybegynner.

PÅMELDING >

I forbindelse med at vi arrangerer aksjekvelder i Trondheim, Stavanger og Oslo, ser vi at en del nybegynnere og mindre erfarne småsparere kan ha nytte av noe grunnleggende kunnskap før de blir med på en aksjekveld.

I dette webinaret går vi gjennom noen viktige emner på enkel måte og håper det skal hjelpe deg i gang og ikke minst bidra til at du får enda større utbytte av aksjekvelden.

Foredragsholder er daglig leder for AksjeNorge, Kristin Skaug, som har lang erfaring med handel og rådgivning innen aksjer og fond. Det legges opp til enkle forklaringer.

Dette seminaret skjer på nett og du kan følge med på pc, nettbrett eller smarttelefon. Det gjøres også opptak av webinaret som deles her på våre nettsider dagen etter.

Del gjerne med familie, venner og kjente. Alle deltagere er anonyme for hverandre. Spørsmål som ønskes at skal med, kan sendes på e-post til post@aksjenorge.no på forhånd eller skrives inn i spørre-funksjonen på webinaret.

Sender du inn spørsmål på e-post, merke e-posten med «Spørsmål til nybegynner-kurs».

Tidligere webinarer finner du her >

Vel møtt!