Overgangsvindu i ASK forlenget?

På NRKs nettsider kan vi lese gledelige nyheter om overgangsvinduet for flytting av sparing til aksjesparekonto før årsskiftet. Fortsatt har knappe 30% benyttet seg av ordningen som er tilsynelatende tidenes beste måte å spare i aksjer og aksjefond på.

Vi i AksjeNorge ser meget positivt på det at Regjeringen nå ønsker å utvide overgangsvinduet til også å gjelde ut 2019. Det har vært både tekniske utfordringer men like mye få som har skjønt hva denne aksjesparekontoen betyr.

På NRK kan vi lese:

Forlenger ordning for enklere sparing i aksjer og aksjefond – Det borgerlige flertallet på Stortinget vil utvide overgangsordningen til aksjesparekonto ut 2019. Det er klart etter et møte blant finanspolitikerne i Høyre, Venstre, Frp og KrF.

Hele artikkelen finner du her:

https://www.nrk.no/norge/forlenger-ordning-for-enklere-sparing-i-aksjer-og-aksjefond-1.14314856

Det er viktig å påpeke at dette ikke er vedtatt enda og er en del av budsjettforhandlingene som skal være endelige innen få dager/uker.

Lær mer om Aksjesparekonto her

Forstå hva vi mener om «Overgangsvindu i Aksjesparekonto» og hva utsatt skatt på gevinst betyr. Les artikkel