Stiftelsen AksjeNorge er en liten organisasjon. Siden oppstarten i 1993 har stiftelsen vært styrt av en daglig leder i godt samarbeid med stiftelsens styre og samarbeidspartnere. I perioder har Stiftelsen også hatt en student på engasjement for tidsaktuelle prosjekter.

Operasjon dagsverk eller Arbeidsuke

Et par ganger i året kan vi ha ungdom på korte engasjement i forbindelse med Operasjon Dagsverk (videregående skole) eller Arbeidsuke (ungdomsskole). Vi behandler for tiden kun søknader for skoleåret 2023/2024. Dette er primært for elever som går på skole i Oslo.  Les mer her >

Studenter til Arendalsuka 2024

Vi hadde stand på Arendalsuka 2023. Vi vurderer også det i 2024 og da vil vi trenge å ansette noen aksjeinteresserte studenter for å bistå på stand. Standen må være betjent hver dag hele denne uken på dagtid. Vi vil derfor vurderer å ansette 2-3 lokale studenter (f.eks. på UiA) til å bistå oss i dette arbeidet, forutsatt at de kan litt om sparing i aksjer på børs og litt om fondssparing. Allikevel vil noe opplæring gis i god tid. Det skal på standen uansett ikke gis personlige råd til folk som kommer, og derfor kreves det heller ikke at man allerede er autorisert finansrådgiver, men en student.

Inntil videre – klikke her for å lese om studentjobbingen i 2023 under Arendalsuka  >

Fast stilling

Vi har for tiden ingen ledige faste stillinger.

Her ser du forrige stillingsannonse >