28 april, 2022 08:00-08:30

Dagens tema handler om hvor du finner informasjon og hvordan du kan holde deg oppdatert. Vi deler også noe aktuelt fra nyhetsbildet.

Dette blir veldig enkelt! Litt «Show and tell».

Vi inviterer til kort webinar fra klokken 08:00-08:20. De siste 5-10 minuttene setter vi av til spørsmål og svar fra dere som deltar. Hensikten er å gjøre såvel nybegynnere som erfarne noe mer robuste aksje- og fonds-sparere.

Temaer:

  • Slik finner du mer ut om selskaper på børs
  • Slik finner du informasjon om fond (enkel oversikt)
  • Slik holder du deg enkelt oppdatert om finansmarkedene.
  • Saker finansmarkedene følger med på akkurat nå og i tiden som kommer.

Påmelding/ Logg deg på > 

Tips: Kanskje dere er flere på arbeidsplassen, høyskolen eller du er på ferietur som vil ta dette som et kort kunnskaps-drypp en morgen? Del gjerne på en felles skjerm eller se samtidig og diskuter sammen etterpå. Det er mye god læring i å diskutere med andre.

Vi vet at tidspunktet er utfordrende for mange, enten er man på vei til jobb eller allerede på på jobb (kanskje i et morgenmøte). Derfor gjøres opptak, som deles senere samme dag.

Er du på farten klokken 08:00? Løsningen vi bruker kan du også ringe inn på og lytte inn, eller du bare setter i gang webinaret på mobil, legger mobilen i lommen mens du går og lytter inn. Fra mobil kan du også skrive inn spørsmål.

Dere som har anledning til å delta live: Still spørsmål i chaten når vi er i gang (anonymt).

Kristin Skaug, daglig leder for AksjeNorge deler kunnskap denne dagen.

Kristin Skaug  Foto: CF Wesenberg / Kolonihaven Studio

Vel møtt!

Vennligst merk: Vi deler ikke konkrete aksje- og fondsanbefalinger. Vi gjennomfører ikke analyser av enkelt-selskaper og gir heller ikke personlige råd om hva man bør investere i eller for hvor mye. Dette kan meglerhusene, bankene og fondsforvalterne bistå med. Våre webinarer handler om å dele kunnskap slik at det skal bli lettere å kunne ta bedre valg for egen sparing og ikke minst redusere mulighetene for tap av verdier.