23 mars, 2020

Under temaet "Learn. Save. Earn." arrangeres Global Money Week 2020 #GMW2020 også i år. AksjeNorge inviterer elever og studenter til presentasjon og omvisning på Oslo Børs.

Arrangementet er globalt og er nå utsatt, selv om veldig mye er digitalt. Vi antar vi vil gjennomføre arrangementet i forbindelse med oppstart av nytt skoleår i august/september.

GMW2020 er et globalt initiativ i regi av OECD og OECD/INFE. Dette er sjette året AksjeNorge er med å arrangerer Global Money Week i Norge. Normalt har AksjeNorge sammen invitert samarbeidsskoler med elever i VG2 og VG3 til omvisning av børsbygget og presentasjoner av både børs og finansmarkedene. Ungdomsorganisasjoner har også vært invitert til å ta del. Vi ser nå på opplegget om vi gjør det samme eller fornyer oss.

Global Money Week arrangeres over hele verden i perioden . Initiativet har som mål å sette fokus på finansiell kunnskap og lære unge mennesker om penger, det å skape seg en inntekt, komme i jobb og spare gjennom morsomme og interaktive aktiviteter.

Årets tentative slagord er som ifjor: «Lære. Spare. Tjene.» Mer spesifikt ønsker vi med dette at unge skal få kunnskapen og utvikle ferdighetene til å ta gode finansielle beslutninger gjennom livet.

 

Har klassen din lyst på omvisning og foredrag om årets tema, eller skolebesøk? Følg med på ny dato.

Samarbeid?

Har kanskje en av våre samarbeidspartnere lyst å bidra eller lage noe felles? Ta kontakt ASAP.