25 november, 2019 Dagtid

Du bestemmer dato, tid og sted. Dette er en åpen invitasjon til å booke foredrag, primært for studenter og VGS-elever i Oslo-området (kjøreavstand/dagstur), men vi er åpne for andre forslag.

Foredraget «Børsens ABC» tilpasses målgruppens kompetansenivå og interesseområder. Primært tilbys det å holde foredrag på Østlandet grunnet få ressurser (personer) og reisetid. La allikevel ikke avstand til Oslo være til hinder, for vi kan se om vi kan kombinere besøk til dere med å sette opp flere foredrag/seminarer på samme sted. Ta kontakt med daglig leder Kristin Skaug på e-post for å booke foredrag.

Les mer om Børsens ABC her >

Nytt av året er at vi bruker 20-30 minutter på vårt eget konstruerte børsspill der elevene får testet hvordan det er å være investor. Vi har fått gode tilbakemeldinger på denne praktiske vinklingen.

***********

Foredragsholder er Kristin Skaug. Hun stiller hver uke fast opp på TV2 Nyhetskanalen og deler innsikt fra Børsen. Hun har mer enn 24 års erfaring fra finansnæringen (valutamegler, renteforvalter, aksjemegler og investeringsrådgiver). Hun er spesielt opptatt av å forenkle og folkeliggjøre språkbruken innen sparing og investering slik at flest mulig forstår hva det handler om.