Tirsdag 14. desember

Med over 200.000 nye småsparere i aksjer og fond de siste par årene, har de fleste i snitt fått aksjemarkedet med seg. Det betyr at svært mange fortsatt ikke har fått føle ordentlig på hvordan det er å spare langsiktig og se verdiene svinge relativt mye i verdi.

Spare- og investeringsøkonom Martin Graftås i ODIN / SpareBank 1 Forvaltning har sett på hvilke klassiske feil småsparere gjør. Disse feilene er allikevel lette å gjøre noe med og det er mye læring i å gjøre feil. I foredraget her kan du høre mer om hva vi typisk burde gjort annerledes og hvordan vi faktisk kan spare litt smartere og samtidig redusere risikoen for å ta unødvendige tap.

Foredraget ble presentert på Den store Aksjekvelden i Oslo torsdag 2. desember. Opptaket er gjort få dager etter.

Bli bedre kjent med ODIN

Fondsforvaltningsselskapet ODIN har en rekke fond du finner i bankenes Aksjesparekonto. Se fondsoversikten her >

ODIN har også en egen blogg der de deler gode artikler med smarte sparetips. Du kan abonnere på deres nyhetsbrev og varsles dermed når de har noe aktuelt å dele. Sjekk ODIN-bloggen her > 

Tilbake til julekalenderen>

 

Forbehold:

Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg.  AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko.