Tusen takk til alle som deltok på Den store Aksjekvelden i Oslo mandag 20.november 2023

Alle foredragene avholdt i Oslo gjøres det opptak av nå og de er klare for nett senest 8. desember, men godt mulig de er klare allerede den 27.november. Opptakene deles på våre nettsider (se nyheter).

Her er presentasjonene i den rekkefølgen de ble presentert:

Her ser du programmet som var i Oslo>

Viktig:

Presentasjonene tillates ikke å deles på blogger, andre nettsider og liknende. Dette handler om de ulike foredragsholdernes rett til eget materiale, men spesielt at man ønsker å sikre at det ikke gjengis feil videre.

Forbehold

Vennligst merk at presentasjonen ikke er uttømmende. Presentasjonene skal ikke deles videre, hverken oppdelt, uten forbehold.

Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. AksjeNorge gir ikke personlige råd om skatt og investeringer. Du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg.  Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger og må ikke ansees som personlige råd. Vi håper allikevel at artikler og seminarer/webinarer er til nytte.