Lørdag 18. desember

I dag deler vi et foredrag fra Den store Aksjekvelden i Oslo den 2. desember.  På scenen hørte vi seniorforvalter Harald Jeremiassen fra Holberg som snakket om «Vanlige aksjer – uvanlig avkastning».

Få dager etter aksjekvelden gjorde Holberg et opptak som vi her deler eksklusivt for våre følgere. I opptaket hører du Harald Jeremiassen og hans kollega Kjetil Melkevik.

Ønsker du å se selve bildene (ppt-filen), last den ned her (pdf) >

Abonner på Holberg-grafen

Holberg er ikke bare en dyktig forvalter med interessante og spissede fond, men de er også opptatte av å dele kunnskap om makrobildet og finansmarkedene. Gjennom flere år har de delt interessante grafer som setter viktige saker i et interessant og relevant perspektiv. Og selvsagt er noen av grafene av mer humoristisk karakter.

Du kan se Holberg-grafen og abonnere på nye her fra Holbergs nettsider >

Sjekk også hvilke fond Holberg tilbyr >

Les mer om Holberg her >

Er du på Twitter, bør du følge @HolbergGrafen > 

Tilbake til julekalenderen >

Forbehold:

Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg.  AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko.