Ta julelunsjen med oss i 10 webinarer

På onsdag 2.desember inviterte vi til webinar (internett-seminar) i lunsjen. Våre webinarer er gratis og åpent for alle melde seg på. Nå kommer flere webinarer du kan delta på! Det er ganske sjelden at du får høre direkte fra fondsforvaltere og aksjeanalytikere. Bruk anledningen til å få førstehånds kjennskap!

Du følger enkelt med på pc, nettbrett eller mobil. Det gjøres opptak av webinarene som du finner på våre nettsider: Se opptak her >

Vi skal ha mer enn 10 ulike webinarer gjennom desember. Du vil da høre aksje- og renteeksperter fra DNB, ODIN Forvaltning og Holbergfondene. De fondsforvaltere som stiller vil naturlig nok snakke om sitt spesialområde, enten det er teknologi, eiendom, bioteknologi, sjømat, high yield etc. På denne måten får du bedre kjennskap til ulike sektorer og aksjer, men husk at ingenting må ansees som personlige investeringsråd.

To spennende uker foran oss med de beste ekspertene!

De neste dagene har vi følgende webinarer å by på. Men husk å melde deg på i god tid! De fleste varer kun fra kl 11:00-11:30, så ta med lunsjen til webinaret!

  • Tirsdag 8. desember: Fondet DNB Disruptive Opportunities kom like før covid-19 og har opplevd en vanvittig reise. Forvalter Audun W. Iversen og aksjesjef i DNB-fondene deler innsikt om fremtidens investeringer.
  • Onsdag 9. desember: Visste du at du kan investere i Eiendoms-fond? Hør Nils Hast, forvalter av ODIN Eiendom dele innsikt i samtale med Martin Graftås, spare- og investeringsøkonomi i ODIN
  • Torsdag 10. desember: Høyrente i nullrenteverden med rente-ekspert Kjetil Melkevik i Holbergfondene.
  • Fredag 11. desember: Et hav av muligheter, sier sjømat- og aksjeekspert Hogne Tyssøy i Holbergfondene som vil komme med sine betraktninger om fremtiden til norsk sjømat-industri
  • Mandag 14. desember: Grønn økonomi med bærekrafsanalytiker Laura McTavish og Christian Rom som forvalter fondet DNB Miljøinvest
  • Tirsdag 15. desember: ESG i praksis med Tormod Vågenes, investeringsdirektør og forvalter i Holbergfondene
  • Onsdag 16. desember: Fokus på det store bildet, globale og europeiske aksjer, med fondsforvalter Håvard Opland (ODIN Global og ODIN Europa)
  • Torsdag 17. desember: Bioteknologi. En sektor som har fått enormt fokus, men fint å lære mer om. Fondsforvalter for DNB Bioteknologi, Benedicte K. Bakke kommer sammen med aksjeanalytiker Paul Harper (DNB Markets)
  • Fredag 18. desember: En ny runde med small cap med Jonathan Schönbäck som er forvalter for ODIN Small Cap og ODIN Sverige. I tillegg kommer Martin Graftås, spare- og investeringsøkonom i ODIN Forvaltning.

Første ekspert-webinar kan du se nedenfor

Onsdag 2.desember med suksessforvalter Hans-Marius Lee Ludvigsen, DNB Fund Small Cap, og aksjeanalytiker Paul Harper fra DNB Markets.

 

Forbehold:

AksjeNorge gir ikke personlige råd om skatt eller investeringer. Du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg. Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Det vi skriver på våre nettsider eller som deles i video eller webinarer er generelle betraktninger og må ikke ansees som personlige råd. Feil kan forekomme. Vi håper allikevel artikler og webinarer er til hjelp og nytte.